om om

om

Ida Zimmer

Indehaver af Zimmer Rumdesign med et fagligt ståsted indenfor jura, psykologi, designtænkning og konfliktløsning. Jeg er uddannet cand.jur. og har tidligere arbejdet i offentlige og private organisationer med HR, ledelse, forandringsledelse samt personlig og organisatorisk udvikling på arbejdspladsen. Redskaber og metoder udspringer fra NLP, Integrativ gestaltpraksis, systemisk opstillingsmetode og konfliktløsning – og så selvfølgelig juridisk metode.

profil profil

Jeg er også uddannet i organisationspsykologi, har diplomer i mediation og konfliktløsning og er certificeret Business NLP-practitioner.

I de senere år har jeg beskæftiget mig med rum som strategisk værktøj til at skabe et bedre (arbejds) liv, blandt andet med baggrund i en designuddannelse i achitectural interior design fra Inchbald School of Design i London og terapeutuddannelsen – Integrativ Gestalt Praksis IGP fra Psykolog Mikael Sonne Uddannelse & Udvikling . 

Jeg har også specialiseret mig i systemisk opstillingsmetode (fra Institut for Systemisk Opstilling & Familieopstilling ISFO), som understøtter den fænomenologiske metode i gestalttænkningen og filosofien bag designtænkning. Fysisk faktisk ser man på og forholder sig til problemstilinger, der “opstilles” i det fysiske rum – og bliver herigennem skarpere til at se på verden fra forskellige perspektiver. Det kan både opleves forløsende og give indsigt i, hvordan andre oplever den.

Jeg er engageret og med mine mange år inden for HR og udvikling har jeg udviklet en eminent evne til se menneskers potentiale og selvfølgelig den gode intention vi alle bærer med os.